Založ si blog

Kde sa kráľ Igor cíti slobodne

 

Ráno 5. júna bolo určite šťastným pre všetkých ľudí, ktorých rodinné, či pracovné povinnosti nútia denno denne prechádzať hranice so susednými štátmi, pretože sa otvorili už bez kontrol. Túto dlho očakávanú udalosť osobne oznámili na tlačovej besede predseda vlády SR Igor Matovič a podpredseda maďarskej vlády Zsolt Semjén. Na krátkom brífingu okrem iného náš premiér povedal : „Ja sa usmievam, keď ste si všimli, … to, čo sa usmievam, je to, že je to prvá tlačová beseda v pozícií premiéra bez rúška. Čiže prídem na územie Maďarskej republiky a zrazu mám slobodu. Takže ďakujem Vám za túto slobodu,.. „

Určite každý s nás veľmi dobre pozná rozprávku O pyšnej princeznej, kde švec, obuvník, ak si chcel zaspievať, musel si odskočiť do Zeme kráľa Miroslava, pretože v kráľovstve kde žil, spievanie bolo zakázané. Paralela s dnešnou TB Igora Matoviča nie je náhodná. Aj náš predseda vlády, aby sa mohol usmiať a zrazu mal slobodu, musel si odskočiť do Maďarska. Ak by to povedal ktorýkoľvek obyčajný človek, občan SR, bolo by to namieste. V návale šťastia náš premiér si neuvedomil, že to je ON, ktorý rozhoduje o tom, kedy zrušíme výnimočný stav, kedy sa budeme môcť na verejnosti usmievať a kedy konečne budeme slobodní, bez rúška. Alebo, musíme pre kúsok slobody a šťastia si odskočiť za hranice do susedného štátu? Pri denných počtoch nakazených 0 až 1 by sme si zaslúžili od premiéra tohto štátu, aby nám oznámil dátum, alebo aspoň časový plán, kedy zažijeme pocit slobody na Slovensku. Zaslúžime si to, pretože sme boli celé mesiace disciplinovaní, dodržiavali sme všetky zmyselné aj nezmyselné pokyny, nariadenia, čím sme sa všetci pričinili k vynikajúcim štatistickým číslam, ktoré dokumentujú ochorenia na Covid 19 a s ktorými sa Igor Matovič pri každej príležitosti rád pochváli.

 

Podľa Igora Matoviča riadia štátne úrady „neschopné teľatá“

14.06.2020

V ostatnom období sme svedkami toho, ako premiér Matovič veľmi úspešne koriguje svoje predvolebné sľuby, ktoré dal svojim voličom, ktorí mu uverili a mnohí aj preto dali dôveru práve Oľanu. Igor Matovič ako predseda Oľana jasne deklaroval, že pri obsadzovaní postov v štátnom sektore sa nebude prihliadať na stranícku knižku, ale na odbornosť a obsadzovanie miest bude [...]

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5350x
Priemerná čítanosť článkov: 2675x

Autor blogu

Kategórie

Archív